office phone icon 25 212.1054525  map Ηρακλείτου 80, Χαλάνδρι, Αθήνα, 15238

iphonex

Το iPhone X παρουσιάστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2017, μαζί με το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus, στο Steve Jobs Theater, στο Apple Park, από τον CEO της εταιρίας, Tim Cook. Το iPhone X κυκλοφόρησε στις 3 Νοεμβρίου 2017. Το συγκεκριμένο iPhone, αποτελεί επετειακή έκδοση για τα δέκα χρόνια της συσκευής, με το "X" να είναι το σύμβολο για τον αριθμό "10", στους Ρωμαϊκούς αριθμούς.

Από τις τρεις συσκευές που παρουσιάστηκαν το 2017, το iPhone X αποτελεί τη ναυαρχίδα της φετινής σειράς iPhone, με σκοπό να αναδείξει προηγμένες τεχνολογίες. 

Το iPhone X διαθέτει οθόνη 5.8" τεχνολογίας OLED, η οποία υποστηρίζει P3, SRGB και HDR, με το όνομα "Super Retina HD Display". Η οθόνη, διαθέτει, επίσης, την τεχνολογία True Tone από το iPad Pro, ενώ έχει μέγιστη φωτεινότητα 625cd/m2 ή 625 nits.

Ο επεξεργαστής του iPhone X είναι ο εξαπύρηνος Apple A11 Bionic, με αρχιτεκτονική 10nm. Ενσωματωμένος στον A11 Bionic, είναι και το Neural Engine, που διαχειρίζεται τις διαδικασίες που αφορούν τεχνητή νοημοσύνη.

Στο iPhone X, το Face ID αντικαθιστά πλήρως το Touch ID. Αρχικά, ένας από τους αισθητήρες της συσκευής εκπέμπει 30.000 αόρατα "dots" στο πρόσωπο του χρήστη. Έπειτα, μια κάμερα υπερύθρων, "διαβάζει" το 3D μοντέλο του προσώπου, που δημιουργείται από τα εκπεμπόμενα "dots" και στη συνέχεια, το συγκρίνει με το μοντέλο που δημιουργήθηκε, κατά την ενεργοποίηση του Face ID. Επιπλέον, ένας Flood Illuminator, βοηθάει στην "ανάγνωση" του προσώπου σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Το Face ID δεν ενεργοποιείται αν ο χρήστης έχει κλειστά μάτια, ώστε να αποτραπεί μια ακούσια πρόσβαση στη συσκευή.

Το iPhone X διαθέτει δύο κύριες κάμερες: Μια Wide-Angle των 12MP με φακό έξι στοιχείων, autofocus, φίλτρο υπερύθρων, συνεχόμενη λήψη, διάφραγμα f/1.8, ψηφιακή και οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Μπορεί να τραβήξει βίντεο 4K σε 60, 30 & 24 fps ή 1080p σε 60 & 30 fps. Μπορεί να τραβήξει βίντεο αργής κίνησης (1080p σε 240 ή 120 fps), time-lapse, και φωτογραφίες πανόραμα, ενώ έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης προσώπων. Η δεύτερη κύρια κάμερα είναι Τηλεφακός, ο οποίος έχει τη δυνατότητα για 2x οπτικό και 10x ψηφιακό ζουμ. Επιπλέον, διαθέτει τη λειτουργία Portrait Lighting, διάφραγμα f/2.4 και οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, True Tone Quad-Flash.

Η συσκευή διαθέτει, επίσης, μπροστινή κάμερα 7MP, με την ονομασία "TrueDepth Camera", με διάφραγμα f/2.2. Έχει δυνατότητα για συνεχόμενη λήψη, έλεγχο έκθεσης, αναγνώριση προσώπου, αυτόματο HDR αυτόματη σταθεροποίηση εικόνας, Retina flash και βίντεο 1080p HD. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα λήψης φωτογραφιών πορτρέτου με ή χωρίς εφέ φωτισμού (Portrait Lighting), και η χρήση Animoji.

Η συσκευή κυκλοφορεί με δύο διαφορετικές εκδόσεις modem, της Intel (Μοντέλο: A1901) και της Qualcomm (Μοντέλο: Α1865). Τα μοντέλα με Qualcomm baseband, όπως έχει παρατηρηθεί από χρήστες, είναι πιο γρήγορα από τα αντίστοιχα της Intel στις ταχύτητες 4G. [12]

Το iPhone X, πλέον, υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

Στο εξειδικευμένο εργαστήριο μας χρησιμοποιώντας άριστο τεχνικό εξοπλισμό εξασφαλίζουμε ότι η συσκευή σας θα ελεγχθεί σχολαστικά και θα προβούμε στην επισκευή κάθε βλάβης έστω και αν αυτή θεωρείται δύσκολη περίπτωση με εξαιρετικής ποιότητας ανταλλακτικά τα οποία μας εξασφαλίζουν να σας δώσουμε εγγύηση καλής λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι και εφόρου ζωής.

Οι περισσότερες επισκευές εκτελούνται εντός λίγων λεπτών,  όσο εσείς απολαμβάνεται το καφέ σας στο κατάστημα μας . Το εργαστήριο μας είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε οπτική επαφή με τη συσκευή σας και την επισκευή, μιας και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι κυρίαρχο μέλημα για μας.

Επιλέξτε την επισκευή iPhone 8 που χρειάζεστε:

Επισκευή iPhone X

Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 120,00 €

Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 50,81 €

Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 120,97 €

Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 54,84 €

Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 60,48 €

Επισκευή βρεγμένης Συσκευής iphone X

Εγγύηση : --- Χρόνος : 1-7 μέρες Αναγραφόμενη ελάχιστη...

Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 80,65 €

Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 54,03 €

Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 59,68 €

Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 54,03 €

Επισκευή μητρικής πλακέτας iphone X

Εγγύηση : 3 μήνες --- Χρόνος : 1-7 μέρες - Αναγραφόμενη...

Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 96,77 €

Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 56,45 €

Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 100,81 €

Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 53,23 €

glass

Αντικατάσταση Οθόνης iphone X

Εγγύηση : 1 χρόνος


lightning

Επισκευή Lightning Connector iphone X

Εγγύηση : 6 μήνες


ear-speaker

Επισκευή ακουστικού iphone X

Εγγύηση : Εφ' όρου ζωής


water

Επισκευή βρεγμένης Συσκευής iphone X

Εγγύηση : --- Χρόνος : 1-7 μέρες Αναγραφόμενη ελάχιστη τιμή


vibrator48

Επισκευή δόνησης iphone X

Εγγύηση : Εφ' όρου ζωής


front-camera2

Επισκευή εμπρός κάμερας iphone X

Εγγύηση : Εφ' όρου ζωής


speaker

Επισκευή μεγαφώνου iphone Χ

Εγγύηση : Εφ' όρου ζωής


mainboard672

Επισκευή μητρικής πλακέτας iphone X

Εγγύηση : 3 μήνες --- Χρόνος : 1-7 μέρες - Αναγραφόμενη ελάχιστη τιμή


mic

Επισκευή μικροφώνου iphone X

Εγγύηση : Εφ' όρου ζωής


front-camera27

Επισκευή πίσω κάμερας iphone X

Εγγύηση : Εφ' όρου ζωής


power

Επισκευή πλήκτου On/Off iphone X

Εγγύηση : Εφ' όρου ζωήςMaestro Mastercard Visa vbv sc 86x47


e-genius.gr ...intelligent web software